Bezea italiana-merengue italian

Bezea italiana-merengue italian
Altele
6 porții
Ușor
35 min
173 Kcal

Un amestec de albus cu sirop de zahar. Acest amestec nu mai are nevoie de gatire si poate fi consumat ca atare. Perfecta pentru decorarea torturilor, checurilor si a altor prajituri.


Ingrediente

6
Cost estimat: 0.53 (0.09€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire5 min

Observații

Albusul de ou: este mai bine sa folositi albus la temperatura camerei, intrucat se va bate mai bine. Ideal este sa separati albusurile de galbenusuri cu o zi inainte si sa le tineti in frigider intr-o cutie etansa pana la utilizare.
Siropul: Temperatura siropului trebuie sa ajunga neaparat la 115° C pentru a gati albul si a-i da textura de bezea pe care o iubim atat de mult. Chiar daca vi se pare ca este prea dulce, este recomandat sa nu schimbati proportiile acestei retete, care sunt ideale pentru textura perfecta a bezelei dumneavoastra.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 173Kcal
  • Carbo: 41.6g
  • Grăsimi: 0g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.5g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 41.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (69g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+