Naan cu branza, lipii indiene cu branza

Acompaniamente
Ușor
48 min

Daca sunteti un fan al painii de casa, dar doriti sa schimbati unele dintre retetele clasice, va recomandam sa incercati reteta noastra de paine cu branza! Aceste painici indiene aromate cu branza va vor incanta! Urmati pas cu pas etapele de realizare! Reteta scrisa+video!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire8 min
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 1Intr-un castron, puneti toate ingredientele, cu exceptia triunghiurilor de branza topita si amestecati.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 2Framantati aluatul cu mana, formati o bila si lasati-l timp de 3 ore la temperatura camerei.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 3Intr-un castron, puneti triunghiurile de branza topita si amestecati-le pentru a forma o crema.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 4Dupa ce aluatul s-a odihnit, asezati-l pe o suprafatss de lucru pudrata cu faina si impartiti-l in 4 parti egale.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 5Intindeti cate o bucata de aluat sub forma de cerc. In centrul piuneti aproximativ 1 lingura de branza.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 6Indoiti marginile peste branza si apasati aluatul pentru a-l sigila.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 7Cu mainile, rotiti aluatul umplut cu branza pentru a forma un cerc. Asezati-l pe o tava cu foaie de copt.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 8Coaceti 8 minute la 230°C.
  • Naan cu branza, lipii indiene cu branza - Preparare etapa 9Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: