Cum sa faci paste proaspete de casa?

Pastele sunt un fel de fel de mancare simplu dar si satios, pe care il iubim cu totii! Va insotim pas cu pas in realizarea acestei retete testate si aprobate de intreaga echipa de la Petitchef!
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.55Euros€ (0.28€/porție)
Materiale
- sucitor sau masina pentru paste
- mixer
Preparare
Preparare1 oră
Gătire3 min
Puneti toate ingredientele in castronul mixerului, amestecati si framantati timp de 5 minute.
Infoliati aluatul si puneti-l in frigider timp de o ora.
Dupa odihna, se intinde aluatul cat mai subtire posibil, folosind masina de paste sau un sucitor.
Taiati aluatul in forma dorita, cu o rola de taiat pizza sau cu o masina de taiat paste.
Se fierb intre 3 si 5 minute in apa clocotita, in functie de grosimea aluatului.
Gata!
Observații
Framantarea: italienii intotdeauna framanta pastele de mana, dar poate fi plictisitor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 476Kcal
- Carbo: 69.7g
- Grăsimi: 12.7g
- Grăsimi sat.: 2.5g
- Proteine: 17.9g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 2.2g
- ProPoints: 13
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (157g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!