Home
Rețete
Acompaniamente
Retete cu paste
Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
Pastele sunt un fel de fel de mancare simplu dar si satios, pe care il iubim cu totii! Va insotim pas cu pas in realizarea acestei retete testate si aprobate de intreaga echipa de la Petitchef!
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.55Euros € (0.28€/porție)
Materiale
sucitor sau masina pentru paste
mixer
Preparare
Puneti toate ingredientele in castronul mixerului, amestecati si framantati timp de 5 minute.
Infoliati aluatul si puneti-l in frigider timp de o ora.
Dupa odihna, se intinde aluatul cat mai subtire posibil, folosind masina de paste sau un sucitor.
Taiati aluatul in forma dorita, cu o rola de taiat pizza sau cu o masina de taiat paste.
Se fierb intre 3 si 5 minute in apa clocotita, in functie de grosimea aluatului.
Gata!
Observații: Framantarea: italienii intotdeauna framanta pastele de mana, dar poate fi plictisitor.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 476Kcal
Carbo: 69.7g
Grăsimi: 12.7g
Grăsimi sat.: 2.5g
Proteine: 17.9g
Fibre: 3.9g
Zahăr: 2.2g
ProPoints: 13
SmartPoints:
14
Informații nutriționale pentru 1 porție (157g)
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete