Bagheta express
Vreti o bagheta buna, faceti-o acasa! O reteta rapida si de usor de facut! Perfecta pentru micul dejun; cu o nota de unt si / sau gem, aceasta bagheta va face sa incepeti ziua cu un zambet :-)
Ingrediente
6
Cost estimat: 0.7Euros€ (0.12€/porție)
Materiale
- forma de copt bagheta (facultativ)
Preparare
Preparare1 h 30 m
Gătire30 min
Intr-un castron puneti faina, sarea si faceti o gropita in care sa puteti drojdia zdrobita ( atentie nu trebuie sa atinga sarea!). Se toarna apa calduta.
Se amesteca cu o lingura pentru a avea o pasta neteda si lipicioasa. Lasati 1:30min la temperatura camerei.
Asezati o foaie de hartie de copt pe forma dvs. copt tip bagheta (sau pe o tava de copt pentru a face paine). Se toarna compozitia lipicioasa, separandu-o in 2.
Folosind foarfece, crestati bagheta.
Intr-o tava de copt puneti niste apa si puneti-o sub gratarul deasupra caruia va sta bagheta. Prezenta apei este esentiala in timpul gatitului, intrucat aburul va ajuta la formarea unei cruste crocante.
Coaceti 30 minute la 230°C.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 222Kcal
- Carbo: 44.4g
- Grăsimi: 0.7g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 7.5g
- Fibre: 2.5g
- Zahăr: 1.4g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (116g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!