Salată rucola cu pere și sfeclă roșie

Plina de vitamine
Ingrediente
2
Preparare
- Frunzele de rucola se spală și se lasă la scurs.
Para se curăță de coajă, se taie în două și se înlătură căsuța cu sâmburi, apoi se taie felii pe lungime.
Sfecla roșie se curăță de coajă și se taie în două apoi felii subțiri.
Pe un platou sau un castron de salată aranjăm frunzele de rucola, perele, sfecla, măslinele și bucățele de brânză.
Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu zeama de la jumătate de lămâie, sarea și mierea.
Turnăm sosul peste salată și servim.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunata
anonymous
Minunata
anonymous
Imi place,f. sanatoasa
Punctează această reţetă