Ingrediente: Crema de sfecla rosie : 100 gr mascarpone 200 gr sfecla rosie fiarta 80 ml smantana lichida Mousse-ul de rucola : 60 gr de rucola 150 ml smantana...
Ingrediente: 500 gr de sfeclă roșie fiartă 200 gr cremă de brânză 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde (partea albă) Câteva crenguțe de cepșoară Câteva fire...
Ingrediente: baby spanac 1/2 ardei rosu 1/2 morcov 1/2 sfecla rosie 60 g de quinoa alba 90 gr de somon afumat 1/2 avocado seminte de susan seminte de...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: o sfecla rosie potrivita 1 morcov 2 linguri ulei de masline/de in zeama de la 1/2 lamaie 3 lingurite seminte un praf de chimen optional - cativa...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Ingrediente: 1 sfecla rosie 1 telina nu celery 1 ceapa uscata galbena 1 lingura ulei de floarea-soarelui 600 ml de apa rece putina nucsoara sare si...
Ingrediente: 1 sfecla rosie mare 2 morcovi 1 telina mijlocie 4 cepe mici ulei cat sa poti praji zarzavatul 1 ardei gras 250 ml suc de rosii leustean bors cat...
Ingrediente: 50 g frunze de rucola 1 pară pergamută 1 sfeclă roșie mică 100 g brânză de vaci sau feta 2 linguri măsline kalamata 1 lingură ulei de măsline zeamă...
Ingrediente: 200 g hrean dat pe razatoarea mica miere de albine naturala dupa gust otet de mere dupa gust sare de mare sfecla rosie dupa gust apa fiarta si...
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...
Ingrediente: 220 g de sfecla rosie cruda (rasa pe razatoarea mare) 3 oua 150 g de zahar 150 g de zahar brun (eu am folost melasa) 180 g de faina 300 ml de ulei...