Petitchef

Salată rucola cu pere și sfeclă roșie

Plina de vitamine

Antreuri
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Frunzele de rucola se spală și se lasă la scurs.

    Para se curăță de coajă, se taie în două și se înlătură căsuța cu sâmburi, apoi se taie felii pe lungime.

    Sfecla roșie se curăță de coajă și se taie în două apoi felii subțiri.

    Pe un platou sau un castron de salată aranjăm frunzele de rucola, perele, sfecla, măslinele și bucățele de brânză.

    Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu zeama de la jumătate de lămâie, sarea și mierea.

    Turnăm sosul peste salată și servim.

    Poftă bună!


Întrebări:




Comentarii:

21/12/2013

Minunata

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Minunata

(0) (0) Abuz
16/10/2013

Imi place,f. sanatoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează