Salată de conopidă - rețetă de post

O salata usoara de sezon
Ingrediente
8
Cost estimat: 3.55Euros€ (0.44€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Conopida se desface buchețele și se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Când este fiartă conopida se pune la scurs și se lasă să se răcească în strecurătoare.
Se toacă foarte fin cu un cuțit sau cu un robot de bucătărie.
Se adaugă o ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm ulei în ploaie și amestecăm bine.
Se servește cu pâine prăjită.
Opțional se poate adăuga maioneză făcută dintr-un cartof fiert bine și amestecat cu 1 linguriță mustar, 30 ml apă minerală și 30 ml ulei.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 85Kcal
- Carbo: 5.2g
- Grăsimi: 3.9g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 4.2g
- Fibre: 4.8g
- Zahăr: 4.1g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F buna bv bv bv bv bv o sa fac si cu maioneza
am gătit această rețetă
anonymous
Super !!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
NEMAIPOMENITA!!!
am gătit această rețetă
anonymous
F.buna,simpla
anonymous
Deliciu
anonymous
Super, o pregatesc
anonymous
Bun,bun.....
anonymous
Este sanatoasa si foarte apetisanta
anonymous
Super ,la piinea prajita am ceva rezerve!!!!!!!
anonymous
Excelenta!!!
Punctează această reţetă