Salată de conopidă - rețetă de post

Salată de conopidă - rețetă de post
Antreuri
Ușor
30 min
85 Kcal

O salata usoara de sezon

Ingrediente

8
Cost estimat: 3.55 (0.44€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Conopida se desface buchețele și se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.

    Când este fiartă conopida se pune la scurs și se lasă să se răcească în strecurătoare.

    Se toacă foarte fin cu un cuțit sau cu un robot de bucătărie.

    Se adaugă o ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare și piper proaspăt măcinat.

    Adăugăm ulei în ploaie și amestecăm bine.

    Se servește cu pâine prăjită.

    Opțional se poate adăuga maioneză făcută dintr-un cartof fiert bine și amestecat cu 1 linguriță mustar, 30 ml apă minerală și 30 ml ulei.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 85Kcal
  • Carbo: 5.2g
  • Grăsimi: 3.9g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 4.2g
  • Fibre: 4.8g
  • Zahăr: 4.1g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

F buna bv bv bv bv bv o sa fac si cu maioneza

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super !!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

NEMAIPOMENITA!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna,simpla

abuz

anonymous

Deliciu

abuz

anonymous

Super, o pregatesc

abuz

anonymous

Bun,bun.....

abuz

anonymous

Este sanatoasa si foarte apetisanta

abuz

anonymous

Super ,la piinea prajita am ceva rezerve!!!!!!!

abuz

anonymous

Excelenta!!!

abuz
  • pagina 1 / 4