Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Vinete tempura


Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Vinete se se taie in 2 jumatati. Se indeparteaza miezul cu o lingurita , lasand putin pe margine. Se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
  • Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga carnea si rosiile taiate cuburi si usturoiul zdrobit ,sarea si piperul.
  • Se lasa la foc 10 minute amestecand din cand in cand. Se pune patrunjelul tocat si se umple vinetele cu aceasta compozitie. Se pune deasupra o felie de rosie si un ardei iute si se pun la cuptor la pentru o ora.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
07/12/2016

E cunoscuta aceasta reteta.Recunosc ca-i delicioasa mai ales daca-i adaugi feta.

(0) (0) abuz
05/01/2016

Reteta se numeste Imam baildi, o mancare turceasca pe care o gasiti mai pe toate siturile culinare!

(1) (0) abuz
06/08/2015

Foarte aspectuos si usor de preparat!

(0) (0) abuz
24/07/2015

Excelent !!!

(0) (0) abuz
03/09/2013

Reteta este pe placul meu se poate pune deasupra cascaval ras

(1) (0) abuz
25/07/2013

Gustos

(0) (0) abuz
29/06/2013

Rapid si gustos

(0) (0) abuz
11/03/2013

Grozava reteta

(0) (0) abuz
08/01/2013

Buna

(0) (0) abuz
11/08/2012

Eu cred cai buna,reteta o sa o incerc si eu

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+