Vinete umplute la cuptor
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Vinete tempura
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Vinete se se taie in 2 jumatati. Se indeparteaza miezul cu o lingurita , lasand putin pe margine. Se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
- Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga carnea si rosiile taiate cuburi si usturoiul zdrobit ,sarea si piperul.
- Se lasa la foc 10 minute amestecand din cand in cand. Se pune patrunjelul tocat si se umple vinetele cu aceasta compozitie. Se pune deasupra o felie de rosie si un ardei iute si se pun la cuptor la pentru o ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
07/12/2016
E cunoscuta aceasta reteta.Recunosc ca-i delicioasa mai ales daca-i adaugi feta.
05/01/2016
Reteta se numeste Imam baildi, o mancare turceasca pe care o gasiti mai pe toate siturile culinare!