Ficat de porc prajit cu mujdei

Felul principal
3 porții
Ușor
35 min

Ingrediente

3

Garnitura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ficatul se portioneaza, se sterge si se pune la fragezit in lapte pentru cca. o ora. Apoi se scoate si se tamponeaza cu hartie absorbanta. Se prajeste in uleiul incins.

    Mujdeiul se face din 3-4 catei de usturoi pisat cu sare si untdelemn. Se freaca pana devine o pasta. Se adauga dupa caz iaurt, smantana sau apa. Se foloseste drept condiment la unele mâncaruri.

    Pentru garnitura se poate folosii piureul, orezul, sau legumele. Eu am folosit legume mexicane din supermarket. In uleiul in care am prazit ficatul se inabuse legumele cca. 15-20 min.
    Ficatul se serveste cald, cu mujdei si legume.
    Pofta buna!
Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
18/08/2013

Ummmm !!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
stiuca, 16/08/2013

Ok

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
24/07/2013

Iamiiiiiiii

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/01/2014

E fraged, f. gustos

(0) (0) abuz
06/11/2013

Delicios!

(0) (0) abuz
16/10/2013

Simplu si foarte gustos

(0) (0) abuz
17/08/2013

Ficatul, oricat l-ai tine la fragezit iti iese bun(suculent) doar daca il prepari cam pe jumatate; altfel iese tare si uscat

(0) (0) abuz
17/08/2013

Delicioasa

(0) (0) abuz
17/08/2013

Gustos

(0) (0) abuz
16/08/2013

Delicios

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2