Rulada din carne de porc

Felul principal
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

    Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

    Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide
    folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de
    cartofi sau pilaf, insotite de muraturi.

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Este incomplecta fiindca nu specifica ce sa facem cu carnea tocata si ceapa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz
ele_na

ele_na

Carnea tocata? unde,cum o punem?
multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Carnea tocata lipeste

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

CE FAC CU CARNEA TOCATA?

abuz

anonymous

Si carnea tocata?

abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Nu ati precizat nimic despre umplutura de carne tocata

abuz

anonymous

15 Oct.2014 - Si cu ceapa si carea tocata (150 gr.) ce facem ? Reteta este incompleta si nu merita sa o facem...Mai bine facem compozitia de la chiftelute pe care o punem in tava de chec si iese mai buna...

abuz
  • pagina 1 / 4