Peste la gratar

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele.
  • Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug.
  • Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing.
  • Se serveste cald cu mamaligutza, piurre de cartofi sau numai cu salata.
NNaina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Stefan, 03/08/2018

Atenție la pangasius.Este recoltat dintr-o zonă foarte poluată.

(1) (0) abuz
Georg, 10/10/2017

Cind avem la dispozitie stiuca, somn, caras, da crap chiar, nu vad ce cauta aici o reteta (simplissima) cu ...Pangasius!

(2) (0) abuz
John Doe, 10/10/2017

Doamne, cat mai trebuie sa suportam? Poti face Doamne in asa fel incat sa nu mai posteze nimic? Doar in Tine ne mai este speranta, ca astia de la Petitchef sunt surzi, orbi si muti.

(0) (0) abuz
10/10/2017

P0rcarie

(1) (0) abuz