Somon cu dovlecel

Somon cu dovlecel
Felul principal
Ușor
30 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Dovlecelul l-am taiat rondele (cu tot cu coaja) si l-am prajit in tigaie cu ulei de masline. Condimente: sare si piper. Dupa ce s-au rumenit rondelele si au prins o culoare usor maronie se adauga si bucatile de somon in tigaie. Cand totul este gata prajit, rondelele de dovlecel mai raman cateva minute in tigaie pentru a fi infrumusetate cu putina branza feta si o rosie. Dupa ce s-a topit si branza si dupa ce s-au amestecat bine toate ingredientele, se ia tigaia de pe foc. Se poate servi si cu o salata langa, iar somonul eu l-am stropit cu putina zeama de lamaie.

Punctează această reţetă

Gloria CiolocaGloria Cioloca

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Supe

abuz

anonymous

O să încercăm să vedem cum este. F.

abuz

anonymous

F.bun,destul de sanatos

abuz
vasile_georgita

vasile_georgita

Yumiiii !!!!Comentariul tău:

abuz

anonymous

Abia astept sa incerc reteta.

abuz