Ciolan afumat cu varza la vas roman

Felul principal
Ușor
4 h 30 m

o mancare foarte copioasa si delicioasa.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire4 ore
  • Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

    se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului peste care se aseaza ceapa si ardeiul kapia taiate cubulete dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se stoarce putin ca sa se inmoaie varza si se aseaza jumate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complect cu restul de varza si se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pt. 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 minute sa se rumeneasca ciolanul putin!!! pofta buna

Punctează această reţetă

cercelus20011Cercelus20011

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Unde dracu' e ciolanul in reteta asta? Poate l-a mancat pisica!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata, trebuie gustata

abuz

anonymous

O idee minunata pentru zilele reci

abuz

anonymous

Super a esit,multumesc

abuz

anonymous

Arata bine, abia astept sa prepar acest fel!

abuz

anonymous

Daca ai rabdare iese excelent; f.bun!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Este foarte bun. Eu in loc de chimen, folosesc cimbru
si putin marar. Si cum nu am vas roman, il prepar in
vas Jena.

abuz

anonymous

E bun

abuz

anonymous

Superb

abuz
marcella_n2013

marcella_n2013

Bun. Otetul poate fi inlocuit cu moare (zeama) de varza, cum sa se faca "transferul de gust" fara lichid la ciolanul afumat?

abuz
  • pagina 1 / 2