Macrou la gratar

Macrou la gratar
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Un deliciu pentru cei care adora pestele!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine.

    Se taie capul și coada.

    Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două.

    Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :)

    Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie.

    Se stropește cu zeama de la o lămâie.

    Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute.

    Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins.
    Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte.

    Servim imediat cu lămâie și salata preferată.

    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
emil_m2014_1_2, 31/05/2014

Super excelenta

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
30/09/2013

DELICIOS SI USOR DE DIGERAT

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
30/09/2013

Good !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
giculina, 29/11/2018

GROAZNIC DE ARS PESTELE.CE A AVUT CU EL SARACUL PESTE!

(0) (0) abuz
03/07/2014

F.sanatos, bun

(0) (0) abuz
08/12/2013

Foarte delicios

(0) (0) abuz
jeni Raican, 11/10/2013

Bun! dar mai bun este saramura.

(1) (0) abuz
balasa zenovia
balasa zenovia, 06/10/2013

.Comentariul tău:f bun

(1) (0) abuz
angela2011
angela2011, 02/10/2013

BUN MACROU LA GRATAR ....NU AM MAI FACUT DEMULT !

(1) (0) abuz
Mariana Iancu, 01/10/2013

Ceva bun si usor de preparat.

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3