Briose cu pere

Repede, repede se executa acest desert. Din categoria "de lins pe degete"!
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Se topeste untul la microunde si apoi se amesteca bine-bine cu zaharul.
- Cand compozitia este omogena, se adauga si oualele unul cate unul si se amesteca pana se formeaza o crema galbuie.
- La crema rezultata se adauga si smantana si zaharul vanilat. Se amesteca din nou bine si se pun in compozitie si perele date pe razatoarea mare (fara samburi).
Se adauga praful de copt, faina cernuta si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia pe care o obtineti este suficienta pentru 25 briose. - Ormele de silicon umplute cu compozitie se dau la cuptor pentru 40 minute…cuptorul trebuie sa fie setat cam la 150-170 grade.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Un praf de xopt intreg?
anonymous
Comentariul tău:excel
anonymous
Comentariul tău:abia stept sa le gust
anonymous
F.bune, de incercat

ciobanu_t2013
Comentariul tău:ok
anonymous
Comentariul tău:o idee excelenta cu pere incluse in aluat de briose,bravo Petitchef,am sa incerc si eu.EMI SIMA
anonymous
Foarte bun
anonymous
Usor de facut. Se poate incerca cu alte fructe,mere spre exemplu?
anonymous
SuperComentariul tău:
anonymous
Foarte bune si usoare
Punctează această reţetă