Raffaello

Foarte, foarte bune. Le inlocuiesc pe cele originale cu succes.
Ingrediente
8
Preparare
Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilinat.
Se adauga laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos.
- Luati cu o lingurita din compozitie si faceti bilutele aproximativ cat cele originale.
- Daca folositi alune, stafide sau altceva puneti la mijlocul bilutei.*Eu am folosit alune de padure si le-am lasat la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
- Dati-le prin nuca de cocos.
Dati-le la frigider pentru 1-2 ore, sa se intareasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Super
anonymous
F. bune
A
adi_p
Delicioase! Si usor de preparat!
anonymous
Neigienic
anonymous
:)
anonymous
Sunt foarte bune si usor de facut
anonymous
Rapida si delicioasa
M
mariuslazar
Interesante!
anonymous
Am facut si am pus in mijloc visine scurse din visinata
Punctează această reţetă