Conopida cu sos alb cu branza ( bechamel )

Nu stii ce garnitura sa alegi pentru cina ? Uite aici o idee. Aceasta garnitura este foarte des intalnita in Belgia.
Ingrediente
Preparare
Puneti buchetelele de conopida la fiert in apa cu sare pt 12-15 minute apoi o lasati la scurs.
Intre timp topiti untul intr-o craticioara, adaugati faina si amestecati energic.
Luati craticioara de pe foc si treptat adaugati laptele iar apoi branza rasa.
Continuati sa amestecati si puneti cratita inapoi la foc mic pana cand sosul s-a ingrosat atat cat doriti.
Condimentati cu un praf de nucsoara, sare si piper ( de preferinta alb ) si serviti deasupra conopidei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
F.buna sanatoasa
anonymous
Pare bun! tr facut !!
anonymous
Trebuie facut
anonymous
Hmmm!
anonymous
Foarte gustos

bledea_l2013
Usoara mincare
anonymous
Excelenta, rapida si gustoasa
anonymous
Ptr. Romania...poate fii considerate o "garnitura" buna dar, hai sa va spun eu variant mai simpla: la crema béchamel, puneti toate ingredientele intr-o cratita + un ou. Mestecati totul pana se ingroasa compozitia si o rasturnati peste conopida. Deasupra presarati pesmet si dati totul la cuptor, pana se rumeneste suprafata! Se serveste dupa 1/2 de ora.......
Deliciul poate fii faptul ca are o crusta crocanta!!! Spor la treaba, fetelor!!!
anonymous
Este foarte bun si sanatos ,la fel si el brocoli;se poate prepara in mai multe feluri sau pt cei ce nu le place ,simplu taiat bucatele mici si pus in ori mincare
anonymous
Astazi pregatesc si eu...mmm, ce bun !
Punctează această reţetă