Tocanita de pui cu smantana

o reteta perfecta pentru familie si cei dragi
Ingrediente
Preparare
- Se cuata pieptul de pui si se taie bucatele ..apoi se adauga ceapa cu ardei rosu la calit un pic in foate putin ulei..dupa ce s-au calit cat de cat legumele se adauga carnea impreuna cu legumele lasate inca 2 minute amestecand bine.
- Dupa ce s-au calit putin adaugi atata apa incat sa fie deasupra carnii si le lasi la fiert la ochi mic adaugand si o lingura de delicat.
- Intre timp poti prepara smantana cu faina si usturoiul.pui intr-un vas 3 linguri de smanatana in cazul in care este prea groasa se subtiaza cu lapte.. apoi adaugi 2 linguri mari de faina amestecand usor pana cand se obtine o pasta mai moale.apoi in aceasta compozitie de faina si smantana adaugi usturoiul tocat marunt .
- In timp ce ai preparat carnea si smantana cu usturoiul .. se i-a smantana si se adaugat in bolul respectiv 2 3 linguri cu zeama de la carne impreuna cu legumele fierte pentru a incalzi un pic sosul de smantana cu faina ca apoi cand il vei turna in oala sa nu se faca cocoloase.dupa cum zicea dup ce a fiert carnea cu legumele adaugi sosu de faina si amesteci usor adaugand sare si boia dupa gust..
- Dupa ce s-a ingrosat catd e cat sosul impreuna cu puiul adaugi patrunjel marunt tocat .se poate servi cu piure sau mamaliga.POfta buna
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Nu ma plang e foarte buna,ingredientele pe gustul meu,mie imi place
Sincer stau si ma uit la comentarii si vad cat le place romanilor sa se uite in curtea vecinului...
Pentru cei experimentati: nu va place reteta, nu o faceti! E simplu. Ati putea da un sfat, nu critica...
Pentru cei neexperimentati sau cei care cer cantitati: exeperimentati fratilor ca asa invatati, nu sa va dea omul mura in gura totul.
In afara de cateva greseli de gramatica, nu e nimic in neregula cu aceasta reteta ( aviz celor care scriu de greseli, dar fac si ei la randul lor ).
Reteta este foarte buna si merita facuta!
Gramatical poate e usor gresita dar cantitatile si timpul de preparare sunt relative(prepara piept de casa si prepara piept din comert-timpii de fierbere sunt diferiti). Condimentele sunt dupa gust. Am preparato in n moduri si doar baza am respectat-(o).BUNA RETETA
Este minunat de buna...dar nu inteeg de ce ai scris in reteta si ..cartofi...daca nu ai amintit de ei nicaieri in procesul de gatire? :)
Desi sant un bucatar de nota 1 maxim, a iesit foarte bun . multumesc pentru reteta.acuma sant satul