Stufat cu ficatei de pui

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Ceapa si usturoiul se curata si se spala bine. Apoi se taie in bastonase lungi de 4-5 cm.
Ficateii de pui se curata, se spala si se pun la fiert in apa colocotita pentru 5 minute. Apoi se scot din apa (eventual se spala).
Ceapa si usturoiul se oparesc intr-o oala cu apa clocotita (data jos de pe foc) pentru 5 minute.
Intr-un vas pentru cuptor se pun ficateii si deasupra se pun ceapa si usturoiul. Apoi se pun sucul de rosii si pasta de tomate amestecate impreuna si paharul cu vin. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Vasul se da la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra de pune marar taiat marunt.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Georg,
14/04/2018
Nu contest ca a fost bun! Nici nu are ce sa fie rau in combinatie, insa sa o numesti stufat...Ma rog, se poate mai bine.
am gătit această rețetă
E
Etnoboutique,
17/02/2014
Foarte interesant ...am gatit reteta asta fara sa stiu ca asa se numeste ,cu ceapa normala ,nu verde ,fara vin si fara a da la cuptor in final,oricum ingredientele au sauficienta savoare...O sa incerc insa si reteta dvs...
am gătit această rețetă
E
07/08/2014
Iarta-ma,dar ficatei fierti(si orice ficat fiert) te-apuca sughitul si fara nici pic de ulei...