Stufat cu ficatei de pui

Stufat cu ficatei de pui
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Ceapa si usturoiul se curata si se spala bine. Apoi se taie in bastonase lungi de 4-5 cm.

    Ficateii de pui se curata, se spala si se pun la fiert in apa colocotita pentru 5 minute. Apoi se scot din apa (eventual se spala).

    Ceapa si usturoiul se oparesc intr-o oala cu apa clocotita (data jos de pe foc) pentru 5 minute.

    Intr-un vas pentru cuptor se pun ficateii si deasupra se pun ceapa si usturoiul. Apoi se pun sucul de rosii si pasta de tomate amestecate impreuna si paharul cu vin. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

    Vasul se da la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra de pune marar taiat marunt.

    Pofta buna!
CCami Gospodina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
Georg, 14/04/2018

Nu contest ca a fost bun! Nici nu are ce sa fie rau in combinatie, insa sa o numesti stufat...Ma rog, se poate mai bine.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Etnoboutique, 17/02/2014

Foarte interesant ...am gatit reteta asta fara sa stiu ca asa se numeste ,cu ceapa normala ,nu verde ,fara vin si fara a da la cuptor in final,oricum ingredientele au sauficienta savoare...O sa incerc insa si reteta dvs...

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
elena.bica, 07/09/2014

Deliciosi

(0) (0) abuz
07/08/2014

Buni!

(0) (0) abuz
07/08/2014

Iarta-ma,dar ficatei fierti(si orice ficat fiert) te-apuca sughitul si fara nici pic de ulei...

(0) (0) abuz
07/08/2014

La opärit si fiert (inutil) se pierde ce este mai bun.

(0) (0) abuz
07/08/2014

Nu se da sare pt ca se intaresc ficateii

(2) (0) abuz
07/08/2014

Fb

(0) (0) abuz
28/03/2014

F bun

(0) (0) abuz
25/02/2014

Super arata?

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3