Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie

Altele
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • O ciorbita ca la mama acasa...cu ciolan afumat si tarhon, servita fierbinte cu salata de ceapa.Se fierbe fasolea boabe (aprox 300 g) cu putina sare in oala cu presiune aprox 20 minute. Se arunca apa, se pune ciolanul intreg, o ceapa taiata felii, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, o lingura de bulion, 2 frunze dafin, putina sare si piper, completam cu apa (va mai scade, asa ca e bine sa fie suficienta) si lasam sa fiarba tot la oala cu presiune, la foc mic o ora. Dupa acest timp, deschidem oala, scoatem ciolanul, il portionam si-l punem inapoi . Adaugam tarhonul maruntit si ciorba e gata. Se serveste de minune cu salata de ceapa rosie. Pentru doua persoane, taiem o ceapa feliute subtiri, o amestecam intr-o cana cu sare, zahar, otet si ulei.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
sergiu_s2013

sergiu_s2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! Multumesc mult !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte delicioasa

abuz

anonymous

O ciorba clas 1

abuz

anonymous

Super...

abuz

anonymous

Este grozava ,sa tot mananci din ea

abuz

anonymous

Comentariul tău:mie imi place ceapa Sparta cu pumnul,.asa mincau bunici mei: ceapa se taie in 8 se pune intron stergar (prosop) se adauga sarea, apoi se inveleste in stregar si se ia la pumni, asa vreu 4-5 sa simta bine, apoi se lasa sa isi revina din KO vreo 2-3 minute si se pune in farfurie, eu pun peste ea si putin ulei de simburi de bostan, ca asa ii placea la Visilia lui Solomon, bunicul meu! ;)

abuz

anonymous

Carnea afumata nu este sanatoasa

abuz

anonymous

Comentariul tău:e grozava, f.gustoasa

abuz

anonymous

POFTA BUNA NIMIC DE SPUS

abuz

anonymous

Super ciorba. Este preferata mea.Comentariul tău:

abuz
  • pagina 1 / 2