Biscuiti danezi cu unt si lamaie

Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Mixati zaharul, oul si untul pana la omogenizare, iar apoi adaugati coaja de lamaie si esenta de vanilie. Intre timp amestecati ingredientele uscate.
    Adaugati faina amestecata cu bicarbonatul. O sa va iasa un aluat lipicios, pe care il rulati intr-o folie de celofan si dati la frigider pentru cel putin 30 de minute ca sa se intareasca.
    Asadar, dupa cele 30 de minute il scoateti de la frigider si taiati bucatale de circa 1,5 cm grosime pe care le asezati in tava de copt. Atentie! Sa le puneti cat mai rasfirate, deoarece biscuitii isi dubleaza, ba chiar tripleaza, volumul.
    Le lasati la cuptor pentru circa 10-12 minute. Din aceasta compozitie va ies cam doua tavi de biscuiti.

Punctează această reţetă

MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

catalina

Deliciosi!i- am facut de mai multe ori si au disparut imediat.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buni

abuz

anonymous

Imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare

abuz

anonymous

Delicioasa reteta! Si imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare si nu cu amintiri din copilarie ca ale altora.

abuz

anonymous

Par foarte usor de fäcut, voi încerca.

abuz

anonymous

Va rugam frumos sa alegeti alt site pentru ofertele de munca.Aici ne concentram pe gatit!

abuz

anonymous

Cred ca sunt fragezi si foarte gustosi.

abuz

anonymous

F,f,delicioși și cred că toți copiii vor fi încântați.

abuz

anonymous

Aspectul nu este prea acceptabil!Probabil gustul este OK!

abuz

anonymous

Foarte buni

abuz
  • pagina 1 / 3