Biscuiti danezi cu unt si lamaie
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Mixati zaharul, oul si untul pana la omogenizare, iar apoi adaugati coaja de lamaie si esenta de vanilie. Intre timp amestecati ingredientele uscate.
Adaugati faina amestecata cu bicarbonatul. O sa va iasa un aluat lipicios, pe care il rulati intr-o folie de celofan si dati la frigider pentru cel putin 30 de minute ca sa se intareasca.
Asadar, dupa cele 30 de minute il scoateti de la frigider si taiati bucatale de circa 1,5 cm grosime pe care le asezati in tava de copt. Atentie! Sa le puneti cat mai rasfirate, deoarece biscuitii isi dubleaza, ba chiar tripleaza, volumul.
Le lasati la cuptor pentru circa 10-12 minute. Din aceasta compozitie va ies cam doua tavi de biscuiti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
catalina
Deliciosi!i- am facut de mai multe ori si au disparut imediat.
am gătit această rețetă
anonymous
F.buni
anonymous
Imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare
anonymous
Delicioasa reteta! Si imi place ca incepe direct cu instructiuni de preparare si nu cu amintiri din copilarie ca ale altora.
anonymous
Par foarte usor de fäcut, voi încerca.
anonymous
Va rugam frumos sa alegeti alt site pentru ofertele de munca.Aici ne concentram pe gatit!
anonymous
Cred ca sunt fragezi si foarte gustosi.
anonymous
F,f,delicioși și cred că toți copiii vor fi încântați.
anonymous
Aspectul nu este prea acceptabil!Probabil gustul este OK!
anonymous
Foarte buni
Punctează această reţetă