fasole verde de post

Felul principal
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare35 min
Gătire30 min
  • Se calesc ceapa si morcovul in doua-trei linguri de ulei de masline, iar, cand s-au inmuiat, se adauga fasolea verde si o cana de apa si se lasa sa fiarba pentru 25-30 de minute. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, dupa care se adauga in mancare. Se mai lasa la fiert cam 15 minute, dupa care se pune si usturoiul tocat. Lasati aromele sa se imbine bine (sic!), iar cand toata casa este plina de un miros imbi(n)etor, e semn clar ca e timpul sa faceti o salata de cruditati si sa ungeti cateva felii de paine cu ulei de masline si sa le dati la cuptor pentru vreo 4 minute. Cam asta e tot. Asterneti o mana plina de patrunjel proaspat peste fasolea aburinda si treceti la infulecat. Cu moderatie totusi. Ca doar e miercuri. :)

Punctează această reţetă

MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Fff buna ...am incercat si eu...e delicioasa ;)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F bun bv bv bv bv bv

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

E super gustoasa

abuz

anonymous

De post sau nu, e foarte bun!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

ANAPANTELICA

Totul = SIMPLU,SANATOSSSSSSSSSS

abuz

anonymous

Este mancarea mea preferata. este foarte buna.

abuz

anonymous

F.buna,simpla si gustoasa

abuz
  • pagina 1 / 3