Tort din piscoturi de sampanie cu iaurt de visine si frisca

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Pentru blat:

Pentru insiropare:

Crema:

Pentru ornare:

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Preparam crema exact ca in aceasta reteta.
    Trecem la asamblarea tortului.
  • Pe o tava eu am folosit dreptunghiulara punem un strat de piscoturi pe care inmuiat pe rand inainte in compot de ananas.
  • Pe primul strat de piscot punem crema si apoi bucati de ananas si procedam aa pana la terminarea piscoturilor.Ultimul strat va fi de piscot .
  • Imbracati tortul in frisca si ornati dupa preferinte. pus fulgi de cioco , bombonele decorative si zmeura proaspata. Se tine la rece cateva ore inainte de servire.
MMelianda

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

07/07/2013

Abia astept sa o fac

(0) (0) abuz
12/02/2013

Compot de visine cu cel de ananas?

(0) (0) abuz