Paine impletita in 4(tehnica i)

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Framantat un aluat elastic pe care lasat la crescut,pana si-a dublat volumul.Cand a crescut suficient rasturnat aluatul pe planul de lucru uns cu o pelicula de ulei impartit in 4 si format 4 suluri egale.
  • Tehnica este foarte simpla:se impletesc in 3 sulurile 2,3 si 4,iar sulul 1 se da pe sub sulul din pozitia 2,si tot asa.
  • Pinea se lasa la crescut,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se pun diferite seminte deasupra.
    Painea se coacein primele 10 minute la foc mare(190-200 grade),dupa care se reduce temperatura o treapta(la 170-180grade) si se continua coacerea inca aprox.25-30 minute.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte interesant

abuz