Paine impletita in 4(tehnica i)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Paine impletita aromata cu pesto
-
Paine toast - de casa
-
Paine brioche fara unt, super pufoasa
-
Pâine arici umplută în stil tartiflette
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Framantat un aluat elastic pe care lasat la crescut,pana si-a dublat volumul.Cand a crescut suficient rasturnat aluatul pe planul de lucru uns cu o pelicula de ulei impartit in 4 si format 4 suluri egale.
- Tehnica este foarte simpla:se impletesc in 3 sulurile 2,3 si 4,iar sulul 1 se da pe sub sulul din pozitia 2,si tot asa.
- Pinea se lasa la crescut,se unge cu galbenus amestecat cu lapte si se pun diferite seminte deasupra.
Painea se coacein primele 10 minute la foc mare(190-200 grade),dupa care se reduce temperatura o treapta(la 170-180grade) si se continua coacerea inca aprox.25-30 minute.