Snitel de porc ? tip vienez

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Batut carnea cat sa se distruga fibrele, dar bucata de carne sa-si mentina integritatea. uns fiecare bucata de carne cu ulei pe ambele parti si lasat in frigider cateva ore.
  • Scos si lasat sa revina la temperatura camerei.
    trecut prin faina, ou batut amestecat cu sare si piper, apoi prin pesmet.
  • La acest tip de snitel nivelul uleiului nu trbeuie sa depaseasca jumatate din inaltimea snitelului. Se prajeste n ulei incins intai pe o parte, apoi pe cealalta, pana se rumeneste frumos.
  • Servit cu legume, dar merge la fel de bine cu salata, cartofi natur sau chiar cu cartofi prajiti.

Punctează această reţetă

NNarnia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Comentariul tău:ok

abuz

anonymous

Foarte rapid si usor

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Tres biane

abuz