Petitchef

Pulpa de porc impanata cu carnati

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc se fasoneaza. Cu un cutit cu lama ingusta si lunga, se fac doua orifici pe lungul bucatii de porc, care sa strapunga bucata. In aceste orificii se introduc cei doi carnati cabanos, cu grija sa nu se rupa carnati.
  • Se freaca apoi toata bucata cu amestecul din ulei de masline,mustar, cimbru, salvie proaspata tocata, boia dulce, sare, piper si se lasa la macerat cca o ora.
  • Inainte de fi dat la cuptor, se face o crusta in putin ulei foarte incins, pe toate fetele. se pune in tava, se adauga supa, se acopera tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptor, pentru o ora si 15 minute.
  • Dupa o ora se scoate folia si se mai lasa la cuptor ca sa prinda culoare. Cand carnea este gata se aseaza pe un platou, se acopera si se lasa la odihna 15 min. si doar dupa aceasta se taie felii.
  • Carnea feliata se serveste cu garnitura de cartofi dulci. Cartofi dulci se fierb in coaja. Cand s-au fiert, se scoate coaja foarte usor si se taie in bucati. Sunt foarte moi si dulci. Se asezoneaza dupa gust.


Poze

Pulpa de porc impanata cu carnati
Pulpa de porc impanata cu carnati - poza 2
Pulpa de porc impanata cu carnati - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

simina, 18/12/2010

A trecut la lista cu favorite!

(0) (0) Abuz
brcelena, 16/12/2010

Ingenioasa reteta si foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
[email protected], 16/12/2010

Unde e maghiranul? oricum,eu nu combin,niciodata,cimbrul cu maghiranul....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează