Mai intai se face topingul, deorece aceasta prajitura se face invers ca de obicei si prima data se aseaza topingul apoi blatul.
Se pune margarina intr-o cratita pe foc mic, se adauga zaharul si se amesteca bine.
Se toarna amestecul inr-o tava de tort rotunda. Se imprastie peste amestec, nucile, apoi bananele , apasand usor si sa acopere toata suprafata tavii(ca si in fotografie).
Se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Se bate margarina cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga si vanilia,apoi apa, alternativ, si se amesteca bine dupa fiecare adaugare. Se toarna peste banane.
Se coace aproximativ 1 ora. Se foloseste o spatula destul de mare pentru a lua prajitura de pe tava, se lasa sa se raceasca apoi se intoarce invers si se taie bucati.
Comentarii (12):
Nu este deloc clara ceasta reteta!
Unde-i gemul, cacaoa si siropul? Ce fel de sirop? De tuse?
Mi se pare bună prăjitura pentru a fi servită de crăciun mâncând ca desert
Siropul de la toping, cand se adauga? Este trecut la ingrediente toping: 3 linguri de sirop.
Pai și cacaoa unde e??
Festivito de delicioso
Foaaaaaaaaaarte buun
Tare
Buna
Delicioasa