Pastele se fierb al dente,in apa cu sare. folosit Linguine, proaspete, dar merg orice fel de paste.Sosul: intr-o tigaie se pune smantana lichida si gorgonzola sfaramata si se tin la foc potrivit pana aproape incepe sa fiarba.
Se adauga ceapa verde tocata, patrunjelul si cimbrul tocate, se pun sare si piper dupa gust si se mai lasa, la foc mic, 5-6 minute, amestecand din cand in cand, pana cand sosul se ingroasa .
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga racii mici si crevetii si se prajesc 2-3 minute, sau pana capata o culoare rozaliu mai inchis.Se amesteca pastele cu crevetii si sosul si e gata!
Eu am adaugat in loc de cimbru, tarhon murat, le.a dat o tenta usor amaruie, mie imi place mult tarhonul si il folosesc, in special in sosuri albe. Si am folosit intr.o instanta piept de pui plus capere, si astazi am folosit midii. Foarte buna reteta. Andi
Comentarii (21):
O reteta foarte usoara si foarte gustoasa! Tocmai ce am preparat-o
Eu am adaugat in loc de cimbru, tarhon murat, le.a dat o tenta usor amaruie, mie imi place mult tarhonul si il folosesc, in special in sosuri albe. Si am folosit intr.o instanta piept de pui plus capere, si astazi am folosit midii. Foarte buna reteta. Andi
Delicioasa
Sunt si arata foarte bine!
Am incercat-o , de departe cele mai delicioase paste mancate vreodata acasa sau la restaurant.
Gustoase, f.bune
Superba!!!
Cred ca este excelenta.....acun ma apuc de ea
Arata foarte bine si si gur sunt si gustoasee
Un adevarat deliciu