Se pune intr-un bol uleiul si zaharul si se amesteca bine. Se adauga ouale , apoi faina si se amesteca pana devine o pasta omogena dar un pic grosuta. Se adauga iaurtul si laptele, apoi praful de copt stins cu lamaie . Se adauga si coaja de lamaie razalita si se amesteca bine sa se omogenizeze.
Se lasa deoparte si se prepara ciocolata . Avem nevoie de :50 gr ciocolata2 linguri lapte1 lingura praf de ciocolata sau cacao cu zahar1 lingura margarina Se pune la topit ciocolata cu margarina si laptele , la foc incet amestecand continu.
Cand ciocolata este aproape topita se ia de pe foc si se continua sa se amestece pana s-a topit toata ciocolata . Se adauga praful de ciocolata si se amesteca bine.
Se lasa sa se raceasca un pic apoi se umple magdalenele.Se aseaza hartiute pentru magdalene in formele de silicon sau in tava de muffins . Cu hartiute evitati sa se lipeasca si se scot mult mai usor.
Se pune in fiecare forma 1/3 din aluatul de magdalene apoi se ia cu o lingurita si se pune ciocolata in centru . Se acopera ciocolata cu restul de 3/4 din aluatul de magdalene. Trebuie sa fie aproape pline hartiutele.
Se presara zahar deasupra si se baga la cuptor 180 grade timp de 15 minute. Pana prind un pic de culoare deasupra. Se scot din forme dar se lasa in hartiute pana se racesc. Se pastreaza la loc uscat si racoros.