Fursecuri de craciun
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Se framanta un aluat omogen din faina, praful de sare, coaja de lamaie, oul, margarina si zaharul pudra.
impartit aluatul in doua si jumatate lasat simplu iar cealalta jumatate am amestecat-o cu cacao. - Intindem foaia cu sucitorul intr-un strat mai grosut (5 mm), apoi se taie forme diferite, dupa preferinte.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina. - La fel procedat si cu foaia de cacao.
Se dau la cuptorul preincalzit la foc mijlociu 10-15 minute. - Se scot din cuptor se lasa putin sa se raceasca si se dau prin zahar pudra, sau se lipesc cate doua cu gem intre ele.Sunt o nebunie de fursecuri, foarte fragede si delicoase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
05/07/2015
Le-am facut impreuna cu fiul meu de 4 ani - sunt super usor de facut si minunat de delicioase!
am gătit această rețetă