Friptura de pui cu busuioc si branza de capra

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

costi1960, 07/07/2015

Mai fratilor, cind o sa intelegeti ca amestecul carne / brinza este extrem de indigest?
La evrei este chiar interzis de religie (de data asta bine motivat) sa consumi la aceeasi masa cele 2 alimente.
Motivarea este extrem de simpla: atit carnea cit si brinza, pt. o buna digestie, necesita enzime specifice. La o masa, organismul uman nu poate secreta decit una din ele asa ca ori carnea, ori brinza ramin nedigerate = ficat + colecist chinuite = boli de digestie.
Mai sanatoasa este o friptura zdravana cu salata cu/sau legume fierte decit melanjul din aceasta asa-zisa reteta "haute gastronomie".

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/07/2015

Pare buna

(0) (0) abuz
nimeni, 07/07/2015

Imi pare rau de reteta, dar prepararea este deficitara din punct de vedere al exprimarii si totul e o "varza ".
Parerea mea este sa pun pieptul de pui pe un pat de busuioc,nu deasupra conform retetei, apoi de ce sa platesc piept de pui cu pielita si s-o arunc, nu inteleg unde se pune sarea si piperul peste pui sau peste branza cu smantana ??

(0) (0) abuz
07/07/2015

Patru bucati de piept de pui pentru trei portii mi se pare prea mult. Nu ati specificat gramajul pieptului de pui, ca daca il luam din comert are in jur de 500 grame. Altfel poate sa fie bun vad ca fara garnitura, doar cu salata, sanatos.

(0) (0) abuz
07/07/2015

De ce sa nu zici "fleur de sel"? E tabu? Care data viitoare?

(0) (0) abuz
09/12/2013

Foarte interesant

(0) (0) abuz
simina, 09/11/2010

Ador reteta asta, a iesit excelent.Multumesc

(0) (0) abuz



+