Mancare de naut

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire50 min
- Telina,ardeii si ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se calesc 2min.Se amesteca apoi cu nautul, bine fiert, lasat boabe intregi, cu cartofi fierti si rasi pe razatoarea mare, cu uleiul, sarea, mirodeniile si se incorporeaza la urma de tot si supa.
- (In loc de supa, se poate folosi suc de rosii).Compozitia obtinuta se da la cuptor, intr-o tava.Se coace la 180ºC timp de 45-50 min.
servit cu salata de varza rosie. - Imi cer scuze, toate fotografiile care facut, in timpul cand pregatit mancarea nu au esit bine din cauza lipsei de lumina.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Paulina,
23/04/2019
Nu sunt de acord cu comentarii rautacioase si malitioase. In fond noi am cautat idei pentru retete de mancaruri nu ne-a rugat nimeni. Fiecare persoana are stilul sau de a gati. Eu m-am bucurat ca in post am gasit niste retete de mancaruri diversificate si bune, pentru care multumesc foarte mult.
Totusi niste oameni cu timpul limitat ca si noi au ambilitatea si dragostea sa ni le explice.Cu adevarat in aceasta consta si credinta, in fapte. Inca odata felicitari! Si ne iertati caci in saptamana Mare nu se cuvine sa fim rai.
am gătit această rețetă
06/12/2015
Cere-ti scuze de nestiul la bella lingua rumena, no ca ti-am zis-o. Lasa scrtisul ca nu ti se poptriveste.