Petitchef

Mancare de fasole rosie cu cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. In acest timp punem uleiul sa se incinga si adaugam cartofii cubulete. Se lasa la inabusit. Separat se scoate fasolea rosie din conserva, se spala si se pune peste cartofii aproape fierti ( inabusiti).
  • Se mai lasa 5 minute sa se inabuseasca, se amesteca usor si se ia de pe foc. Se adauga sare dupa gust. Se pune pe un platou si se presara verdeata tocata marunt.


Întrebări:




Comentarii:

18/10/2013

Este buna de post

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești fasolea roșie?
Cum să gătești fasolea roșie?
2 porții
13 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează