Petitchef

MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fasolea dupa 24 ore la inmuiat, fiert la foc mic pana sa inmuiat, si avut grija sa nu ramana cu multa apa.
  • Telina, ceapa si morcovul tocat marunt si pus la calit cu uleiul si apa.Cand s-a inmuiat adaugat bulionul de ardei si pasta de rosii.
  • Mai lasat cateva min sa fiarba.Si adaugat peste fasole, lasat sa fiarba impreuna vre-o 10 min.
  • Telina cu patrunjelul taiat marunt.Si adaugat la fasole, oprit focul si potrivit de sare.amestecat bine si a fost gata.Si servit calda cu paine montignat.


Poze

MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 2
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 3
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 4
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 5
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 6
MANCARE DE FASOLE ALBA / GUISO DE ALUBIAS BLANCAS - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

costi1960, 03/04/2015

Foarte buna mincarica, pacat ca d-na Daniela B. care a plecat pe meleaguri spaniole n-a mai exersat l-ba romana.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/04/2015

Gustoasa f.buna

(0) (0) Abuz
03/04/2015

Daniela B. tu nu esti din Romania ? Ce este cu aceasta reteta, ? Se adauga, se lasa sa fiarba, se opreste focul si se amesteca bine... Nu se scrie lasat, adugat, amestecat , servit... Invata Limba Romana si apoi sa scrii retete...

(0) (0) Abuz
03/04/2015

Si niste castraveti murati,nu!?

(0) (0) Abuz
03/04/2015

Banuiesc ca o fi buna dar la mincarurile de fasole folosesc frunze de leustean nu telina.cred ca e mai aromata ce leustean.incercati si vedeti

(0) (0) Abuz
03/04/2015

Ce Guiso... e chiar o Iahnie de fasole neaoșă! Problema cu fasolea este că foarte greu mai găsești fasole normală, cu pielița subțire. de obicei e plină de coji de te îneacă....

(0) (0) Abuz
03/04/2015

Tu facut reteta telegrama. Nu stiut folosit verbele decat la participiu trecut. Facut de rusine total.

(0) (0) Abuz
03/04/2015

In ce limba e scrisa aceasta reteta?nici sa scriem correct nu mai stim?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează