Fasolea dupa 24 ore la inmuiat, fiert la foc mic pana sa inmuiat, si avut grija sa nu ramana cu multa apa.
Telina, ceapa si morcovul tocat marunt si pus la calit cu uleiul si apa.Cand s-a inmuiat adaugat bulionul de ardei si pasta de rosii.
Mai lasat cateva min sa fiarba.Si adaugat peste fasole, lasat sa fiarba impreuna vre-o 10 min.
Telina cu patrunjelul taiat marunt.Si adaugat la fasole, oprit focul si potrivit de sare.amestecat bine si a fost gata.Si servit calda cu paine montignat.
Daniela B. tu nu esti din Romania ? Ce este cu aceasta reteta, ? Se adauga, se lasa sa fiarba, se opreste focul si se amesteca bine... Nu se scrie lasat, adugat, amestecat , servit... Invata Limba Romana si apoi sa scrii retete...
Ce Guiso... e chiar o Iahnie de fasole neaoșă! Problema cu fasolea este că foarte greu mai găsești fasole normală, cu pielița subțire. de obicei e plină de coji de te îneacă....
Comentarii:
Foarte buna mincarica, pacat ca d-na Daniela B. care a plecat pe meleaguri spaniole n-a mai exersat l-ba romana.
Gustoasa f.buna
Daniela B. tu nu esti din Romania ? Ce este cu aceasta reteta, ? Se adauga, se lasa sa fiarba, se opreste focul si se amesteca bine... Nu se scrie lasat, adugat, amestecat , servit... Invata Limba Romana si apoi sa scrii retete...
Si niste castraveti murati,nu!?
Banuiesc ca o fi buna dar la mincarurile de fasole folosesc frunze de leustean nu telina.cred ca e mai aromata ce leustean.incercati si vedeti
Ce Guiso... e chiar o Iahnie de fasole neaoșă! Problema cu fasolea este că foarte greu mai găsești fasole normală, cu pielița subțire. de obicei e plină de coji de te îneacă....
Tu facut reteta telegrama. Nu stiut folosit verbele decat la participiu trecut. Facut de rusine total.
In ce limba e scrisa aceasta reteta?nici sa scriem correct nu mai stim?