Gulas cu carne de porc

Gulas cu carne de porc
Felul principal
8 porții
Ușor
2 h 15 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire1 oră
  • Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie putin dupa care se adauga cartofii taiati in sferturi ,boiaua, piperul boabe si foile de dafin.Se acopera cu apa, se adauga patrunjel uscat si se lasa sa fiarba la foc potrivit ,sub capac pana cand cartofii sunt facuti dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si bulionul desfacut in putina apa.Se mai lasa pe foc circa 10-15 min.

    Pofta buna!
MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 12
16/09/2015

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/05/2015

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/04/2015

Delicios.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2015

Delicios

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/05/2014

Foarte gustos!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/02/2014

E buna rau

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/01/2014

A iesit super.Multumesc,pofta mare!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
20/01/2014

F.bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/01/2014

Fr buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/01/2014

Bun,f.bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 12