Friptura din ceafa de porc

Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza cu sare, piper si rozmarin marunt.

    Se taie ceapa si usturoiul si se pun in tava unde s-a pus uleiul

    Peste se aseaza carnea si se toarna apa..

    Se acopera cu folie de aluminu si se da tava la cuptorul preincins la 180 gr pt 15 minute,

    Se inlatura folia de aluminiu si se da la cuptor pana se rumeneste usor, dar nu prea mult ca sa nu se intareasca carnea care trebuie sa fie foarte frageda.

    Se serveste cu cartofi cu rozmarin si usuturoi.

    Pofta buna!
    Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
Nicolae

Nicolae

.....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Deliciu......

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O bunatate.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun siusor de gatit

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super ok.... in plus merge un spritz demisec de minune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este ffffff delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super ok si rapid

abuz

anonymous

Acuma vad ca reteta contine si peste "Peste se aseaza". Nu prea se potriveste cu ceafa de porc.

abuz
  • pagina 1 / 4