Petitchef

Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spala bine ciolanul si curata-l de par, daca este nevoie, chiar parleste-l si apoi iar spala-l.
  • Pune-l la fiert in apa rece, la foc potrivit si aduna spuma ori de cate ori este nevoie. Lasa ciolanul la fiert pana ce carnea se desprinde de pe oase. Intre timp, taie ciupercile in felii.
  • Morcovul spala-l bine si da-l pe razuitoarea cu ochiuri mici. Trebuie sa fie tocat fin.Dupa ce carnea e fiarta bine , scoate ciolanul pe un fund de lemn sau pe o tava rezistenta la caldura. Adauga in zeama din oala ciupercile si lasa-le sa fiarba molcom vreo 15-20 minute.
  • Intr-o tigaie caleste in ulei morcovul tocat fin, avand grija sa nu se arda, pana ce se inmoaie. Cand e gata, toarna totul peste ciuperci. Asezoneaza cu sare si piper macinat.Curata carnea de pe oase, tai-o bucati potrivite si pune-o inapoi in oala.
  • Mai lasa sa fiarba 5 minute, apoi opreste focul.Intr-un bol bate bine cu un tel ouale, apoi adauga si laptele. Peste compozitia asta toarna in fir subtire zeama fierbinte din oala, pana ce ajunge la temperatura ciorbei.
  • Toarna apoi totul inapoi in oala.Gata!Simplu, nuEste foarte buna fierbinte, mai ales cu un ardei piscacios.


Poze

Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat
Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat - poza 2
Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

mariana codea, 29/08/2015

F.BUNA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2015

Un pahar de vin si apoi sa vezi barbat barbat

(0) (0) Abuz
27/08/2015

Buna rauuu felicitari,merge repede la oala cu presiune ciolanul .

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Excelent!

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Cu ciolane de vita sa vezi cum iese !

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Cred ca, este foarte buna.

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Ciolan afumat, ce poate fi mai nesanatos?

(0) (0) Abuz
25/11/2013

Cred ca merge mai bine decat ciorba de potroace,dupa mesele grele ale sarbatorilor de iarna!

(0) (0) Abuz
06/02/2013

Super tare

(0) (0) Abuz
13/02/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează