Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.97Euros€ (1.49€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Mai intai punem un vas cu apa la fiert in care adaugam cartofii in coaja. Ii fierbem 20-25 minute, dupa care ii punem in apa rece si ii decojim. II taiem apoi pe jumatate si le scoatem miezul cu ajutorul unei lingurite ( sa ramana ca niste barcute).
Miezul il pastram.
Ceapa o taiem marunt si o calim in 3 linguri ulei si 3 linguri cu apa.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si ardeiul gras taiat feliute subtiri.
Lasam pe foc pana se inmoaie toate.
Adaugam rosia decojita si taiata cuburi mici,
miezul scos de la cartofii fierti,patrunjelul tocat fin si potrivim gustul cu sare,piper,boia dulce.
Mai lasam 2-3 minute si oprim focul.
Dupa ce compozitia s-a racit putin adaugam oul si amestecam bine.
Umplem fiecare jumatate de cartof cu compozitia de ciuperci si le asezam apoi intr-o tava unsa cu unt.Peste ele mai adaugam o cana cu apa amestecata cu 2 linguri cu bulion si putina sare.
Dam la cuptor 25-30minute sa se gratineze.
Se servesc calzi cu smantana, cu branza rasa, simpli sau alaturi de orice salata de legume de vara
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 453Kcal
- Carbo: 66g
- Grăsimi: 13.1g
- Grăsimi sat.: 6.3g
- Proteine: 13.5g
- Fibre: 8.5g
- Zahăr: 10.3g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 15
Informații nutriționale pentru 1 porție (576g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

sorry218,
22/09/2017
Foarte buna! Felicitari si multumim pentru reteta !
am gătit această rețetă
12/04/2014
Daca imi explica cineva cum poti sa scobesti cartofii aia fierti fara sa ii faci piure, e reteta perfecta
am gătit această rețetă