Petitchef

Zuccotto cu piscoturi

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune o folie de plastic intr-un castron adanc si rotund avand grija ca folia sa fie mai mare pentru a depasi cu cativa centimetri laturile castronului(in acest fel vom putea acoperi totul la sfarsit).
  • Se trec piscoturile prin lichiorul de portocale se aliniaza pe fundul castronului si in picioare pe marginile acestuia.Se mixeaza frisca lichidasi se imparte in trei parti.
    Prima parte se amesteca cu alunele maruntite si prajite usor in prealabil cu zahar bourbon.
  • Punem frisca peste primul strat de piscoturi , o intindem si o acoperim cu piscoturi insiropate.
    A doua parte de frisca se amesteca cu fulgi de ciocolata rezultati din razuirea ciocolatei menajere se adauga si se acopera cu piscoturile ramase.
  • Se insiropeaza , se aduc deasupra marginile foliei de plastic si se acopera.Se pune la frigider si se lasa peste noapte pentru a se intari cremele.Cand este gata, se indeparteaza folia, se rastoarna pe o farfurie si se orneaza dupa preferinta.folosit a treia parte de frisca si ciocolata topita.

Rețete inrudite

YouTube

Verrine kinder bueno



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă New york roll
New york roll
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ferrero rocher de casă
Ferrero rocher de casă
6 porții
6 h 20 m
Dificil
4.1 / 5
Rețetă Snickers de casa vegan si fara gluten
Snickers de casa vegan si fara gluten
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrine kinder bueno
Verrine kinder bueno
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Babka-cozonacul european
Babka-cozonacul european
6 porții
4 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează