Tort de ciocolata cu crema de ciocolata alba
Ingrediente
10
Crema:
Cost estimat: 2.63Euros€ (0.26€/porție)
Rețete inrudite
-
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
-
Tort cu ciocolata si caramel sarat
-
Tort simplu de ciocolată
-
Tort cu ciocolată fară lactoză, super ușor de preparat!
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- A topit pe baie de aburi ciocolata in frisca lichida si a lasat-o la racit. In timp ce crema se racea a batut spuma untul cu plicul de zahar vanilat.
- Cand s-a racit ciocolata a turnat-o in fir subtire peste unt in timp ce mixam.
- Blatul l-a taiat in doua si cand s-a racit si acesta a pus crema de ciocolata alba racita si ea in prealabil.
- Pentru blatul de deasupra a facut un ganache din 100 g ciocolata cu lapte si 80-100 ml de frisca lichida.L-a lasat la racit si apoi l-a pus peste tort.
- A oprit putina crema de ciocolata alba pentru decor si a mai pus cateva alune pisate.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 217Kcal
- Carbo: 1.8g
- Grăsimi: 22.8g
- Grăsimi sat.: 15.5g
- Proteine: 0.8g
- Fibre: 0.5g
- Zahăr: 1.9g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (60g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: