Tort cu mere si crema de zahar ars

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m
924 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.22 (1.05€/porție)

Preparare

Preparare40 min
Gătire50 min
  • Se caramelizeaza in vasul de tort, intinzandu-se bine pe peretii acestuia si se lasa la rece pana trosneste.
  • Merele curatate si taiate in jumatate se aseaza in vas cu scobitura in sus,iar in fiecare scobitura punem cate o bucatica de unt.Pudram cu scortisoara si 2 linguri de zahar,apoi dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • In tot acest timp mixam 5 oua foarte bine,apoi amestecam cu laptele,5 linguri de zahar si vanilia.
    Turnam totul peste mere si dam din nou la cuptor pentru 30 de minute.
  • Cand mai avem aproximativ 10 minute pana e gata crema de zahar ars,facem un aluat de pandispan din 3 oua,3 linguri de zahar si 3 linguri de faina,pe care-l turnam peste crema bine inchegata.
  • Dupa ce s-a copt blatul,lasam un pic sa se racoreasca,apoi rasturnam tortul pe un platou,dar nu ridicam vasul in care copt.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 923Kcal
  • Carbo: 89.2g
  • Grăsimi: 53.4g
  • Grăsimi sat.: 32.7g
  • Proteine: 20.1g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 80.8g
  • ProPoints: 25
  • SmartPoints: 45
Informații nutriționale pentru 1 porție (450g)
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
12/12/2013

Foarte bun!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/10/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/08/2014

FOARTE DELICIOS

(0) (0) abuz
09/12/2013

Foarte buna! de multe ori testata!

(0) (0) abuz
20/09/2013

In momentul acesta incerc aceasta reteta si nu mi se pare deloc grea, astept si rezultatul final

(0) (0) abuz
14/03/2013

Nota 10

(0) (0) abuz
08/01/2013

Maine o sa o fac

(0) (0) abuz
02/01/2013

Super tortul cu mere si crema de zahar ars

(0) (0) abuz
31/12/2012

Excelenta

(0) (0) abuz
03/11/2012

Foarte bun si aspectos

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4