Saratele fragede
Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- *
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.POFTA BUNA!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Denisa
Foarte bune și usor de făcut !
am gătit această rețetă
anonymous
Excelente!
am gătit această rețetă
anonymous
Nice
am gătit această rețetă
anonymous
Unde se foloseste untura
am gătit această rețetă

nicoloff_m2014
Unde se gaseste CASCAVALUL in ingrediente,ca eu nu am vazut???????????
am gătit această rețetă
anonymous
Bun bun corect echilibrat dar prefer fara untura mai bn marg dubla
eu o sa formez covrigei multumesc
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Grandioase,Delicioase!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Yummyyy ;)
am gătit această rețetă
anonymous
Sant bune dar eu pun si telemea de oi an aluat
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă