Saratele fragede

Desert
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • *

    Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde pe planseta de lucru,se unge cu oul batut,se presara susan sau mac si se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici.Se taie aluatul bastonase,se pun in tava pe hirtie de copt si se coc la foc tare 20-25 minute.POFTA BUNA!

Punctează această reţetă

BBucatariamea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 9

Denisa

Foarte bune și usor de făcut !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelente!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nice

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Unde se foloseste untura

am gătit această rețetă
abuz
nicoloff_m2014

nicoloff_m2014

Unde se gaseste CASCAVALUL in ingrediente,ca eu nu am vazut???????????

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun bun corect echilibrat dar prefer fara untura mai bn marg dubla
eu o sa formez covrigei multumesc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Grandioase,Delicioase!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yummyyy ;)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sant bune dar eu pun si telemea de oi an aluat

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 9