Mousse de zmeura
Un desert perfect si revigorant
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Mousse cu lamaie
-
Mousse cu oreo
-
Mousse de caise super ușor de făcut, fără gătit și cu puține ingrediente!
-
Înghețată cu iaurt și zmeură
Preparare
Preparare25 min
Gătire5 min
Puneti smantana la frigider in cazul in care nu este rece. Puneti gelatina la inmuiat in apa rece. Intr-o tigaie, puneti zmeura si zaharul si amestecati. Lasati la foc mediu, amestecand ocazional timp de aprox. 5 minute.
Strecurati continutul pentru a indeparta semintele si pulpa. Se adauga apoi gelatina in sosul incalzit si se amesteca bine.
Bateti smantana rece.
Adaugati sosul de zmeura cald peste smantana. Opriti mizerul si amestecati usor cu o spatula pentru a se omogeniza.
Varsati in pahare de sampanie si dati la rece cel putin 4 ore.
Voilà, mousseul dvs. de zmeura arata incredibil!
Observații
Zmeura: Aici s-a folosit proaspata, dar puteti folosi si zmeura congelata sau sos de zmeura pentru a economisi timp.
Utilizarea: se poate consuma asa cum este sau se poate folosi ca si crema la prajituri sau alte deserturi.
Pastrarea: datorita fragilitatii smantanii, acest mousse se poate consuma in maxim 2 zile, tinut la rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: