Petitchef

Gogosi pufoase

Desert
8 porții
1 oră
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia,si cateva linguri de faina,se lasa la crescut o jumatate de ora,
    restul de lapte impreuna zaharul ouale,romul uleiul sarea,vanilia coaja de lamaiese pun intr-o craticioarape foc,se incalzeste,
    apoi se pune si drojdia crescuta,apoi se pune faina trepetat,se faceun aluat
    framantandu-se pana nu se mai lipeste,
    se mai pune un pic de ulei si se mai framanta ca pe cozonac,
    se lasa la crescut o ora,la cald acoperit vasul cu un prosop,
    se intinde o foaie de 1 cm,se taie gogosile cu un pahar,
    se mai lasa un pic la crescut asa taiate,
    apoi se coc in uleiul incins,
    se pudreaza cu zahar pudra in care s-a pus zahar vanilat,
    POFTA BUNA,,,

Rețete inrudite

YouTube

Mojito cubanez


Întrebări:




Comentarii (828):

18/07/2018

Grr

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Alex, 06/09/2017

La inceput am crezut ca totul pare simplu si ca merita sa le fac. Laptele si amestecul de esente si ouale trebuie doar incalzite, nu fierte, nu lasati f mult timp pe foc!
Iar inca un pont, faceti-le groase cand le decupati, altfel nu se umfla.. in rest, f simple doar ca necesita timp ( pt crestere)

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
13/06/2017

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/03/2017

Reteta e bleeeaaa.poza e super dar reteta neekilibrata.....prea putine lichid la cantitatea de faina ,aluatul mia iesit fff tare am adaugat inca si la copt miau iesit jumatate pufosi juma rahat si plus la toate nu au reusit sa se coaca bine,pe la sufrafete maro prea inkis -inauntru crude kiar aluat.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/01/2017

Foarte bune , merita incercata reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2016

Pentru prima data in 17 ani am facut dupa reteta. Am folosit mai multa faina si zahar. A iasit Execelt !!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/09/2015

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
19/08/2015

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, cuvantul INFO la una dintre adresele noastre de email:

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/07/2015

Multumesc,pentru reteta,mi-a iesit foarte bine,

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/07/2015

Super,super gustoase pofta buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 83

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga cu lamaie si merengue
Buturuga cu lamaie si merengue
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Malibu cocktail
Malibu cocktail
15 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Mojito royal cu sampanie
Mojito royal cu sampanie
1 porții
5 min
Foarte ușor

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează