Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata
Desert
Foarte ușor
25 min

Biscuiti deliciosi

Ingrediente

6

Ingrediente pentru cca 20 fursecuri :

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda,ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
  • Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
  • Intr-un bol am amestecat faina,cacaua, praful de copt si un praf de sare.
    Se unesc cele doua compozitii.
  • Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.

    Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.
  • Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele.
    Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape.
  • Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca.
    Sa le savutati cu placere!!

Punctează această reţetă

FFantezie in bucatarie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Mihaela IGNATESCU

Mihaela IGNATESCU

Unde se foloseste drojdia uscata?

abuz

anonymous

Exalente impecabile muua cele mai gustoase din lume

abuz

anonymous

O cautam . Am gasit-o si sint multumit. Inca nu am preparat . Curind.

abuz

anonymous

Foarte gustoase si foarte bune pentru copi
incercati si Voi!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte gustoase

abuz

anonymous

Simplu si foarte bun.Acestea sunt dulciuri foarte bune care au cat mai putin zahar.

abuz