Fursecuri cu ciocolata

Biscuiti deliciosi
Ingrediente
6
Ingrediente pentru cca 20 fursecuri :
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Ciocolata se marunteste si se topeste impreuna cu untul: ori la microunda,ori la baie de aburi intr-o craticioara la foc mic.
- Dupa dizolvare/topire se adauga zaharul, oul si esenta de vanilie.
- Intr-un bol am amestecat faina,cacaua, praful de copt si un praf de sare.
Se unesc cele doua compozitii. - Incalzeste cuptorul la 160 grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Ia din compozitie cu ajutorul unei lingurite si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra. - Aseaza-le pe tava pastrand o distanta de cca 2 cm intre ele.
Coacele circa 20 minute la cuptor, pana cand suprafata s-a intarit si au inceput sa crape. - Scoate-le din tava si lasa-le sa se raceasca.
Sa le savutati cu placere!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

Mihaela IGNATESCU
Unde se foloseste drojdia uscata?
anonymous
Exalente impecabile muua cele mai gustoase din lume
anonymous
O cautam . Am gasit-o si sint multumit. Inca nu am preparat . Curind.
anonymous
Foarte gustoase si foarte bune pentru copi
incercati si Voi!!!!!!!
anonymous
Foarte gustoase
anonymous
Simplu si foarte bun.Acestea sunt dulciuri foarte bune care au cat mai putin zahar.
Punctează această reţetă