Cornuri simple cu ciocolata si castane


Ideea ei era sa facem si cu castane.
Pentru aluat am dospit 25g de drojdie in 50ml de lapte caldut si 1 lingurita de zahar. In 400ml de lapte am topit 250g de unt si 4 linguri de zahar. Intr-un bol am pus 1 kg de faina, 1 lingurita de sare, am adaugat untul topit si drojdia. Am obtinut un aluat ca si pentru cozonac. Am pus la dospit pentru 1 ora, pana sa-si mareasca volumul la dublu.
Am impartit aluatul in 4, fiecare parte am intins pe rand, am infasurat ca si pentru cuibul de viespe si l-am taiat in 12 bucati. Astfel mi-au iesit 48 de "cuiburi de viespe", pe care le-am intins. In mijlocul lor am pus bucatele de ciocolata amaruie sau castane. Am format cornuri si le-am copt.
Rezultatul vorbeste de la sine :-)))).
Prajituri, torturi pentru copii si nu numai :-))))
Comentarii