Petitchef

Ciorba taraneasca de stir

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul taiate marunt, orezul spalat si lasam sa fiarba.
  • Corcodusele si prunele se spala si se rup coditele apoi se pun separat sa fiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiat se opreste focul si se paseaza bine cu o furculita.Strecuram zeama si o folosim sa acrim ciorbica.
  • Cand a fiert orezul adaugam frunzele de telina,putin leustean, putin marar, patrunjel-toate tocate fin, uleiul si stirul spalat bine in mai multe ape si taiat marunt. Lasam sa fiarba inca putin doar cat sa.
  • Se inmoaie stirul apoi acrim ciorba cu zeama de corcoduse si saram dupa gust. Mai dam un clocot si gata. Se serveste rece cu marar verde deasupra si usturoi verde alaturi.


Întrebări:




Comentarii:

28/07/2014

, tomai am terminat o oala si am pus o in borcane pentru la iarna.

(0) (0) Abuz
28/11/2013

Cu asa ceva am crescut eu si altii. acum dam buzna la magazin sacumparam ce ne-a zis o tanti la tembelizor ca e sanatos. innapoi la natura cit mai sunt batrini sa ne indrume.

(0) (0) Abuz
10/07/2013

Fb dar incercati si placinta de stir cu branza, aoua si lapte

(0) (0) Abuz
13/05/2013

Foarte buna merita sa gusti

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Zucchini cu lamaie si feta
Zucchini cu lamaie si feta
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cum sa pregatiti o masa prin stir fyr Cum sa pregatiti o masa prin stir fyr Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează