Oua umplute - reteta cea mai simpla

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Oua mimoza, 4 variante


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele.
  • Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti murati, avut timp de ornat si servit asa. S-au terminat primele.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica, 03/10/2020

Foarte bun !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
09/05/2013

Ff bun!!

(0) (0) abuz
Nicolae
Nicolae, 01/01/2010

La vreme buna si ceva bun

(0) (0) abuz



+