Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
20 min

Proaspete, fără gătit, parfumate, aceste bărcuțe din castraveți vor fi perfecte pentru aperitiv! Faceți această rețetă ușoară și ornați-vă castraveții după cum doriți. Apoi tăiați bucăți pentru aperitiv sau antreu ;-)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet. Lăsați să se răcească sau clătiți sub apă rece și scurgeți.
  • Tăiați castravetele în jumătate, pe lungime. Răzuiți pulpa și tăiați-o în bucăți mici. Umpleți interiorul cu orez fiert, pulpă de castraveți, avocado tăiat cubulețe și cubulețe de somon/păstrăv afumat.
  • Presărați ceapă prăjită, semințe de susan și mentă proaspătă tocată. Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: